Vill du kika närmare på några av de mest eleganta lampskärmarna på marknaden och vill du ta reda på mer om hur du väljer den perfekta lampan för dig? För att ta en titt på hela den ljuvliga lampkollektionen hos Tine K Home kan du klicka på följande länk: https://www.tinekhome.com/en/collection/lighting-96/. Fortsätt annars att läsa för att få råd och tips kring hur du väljer en ypperlig lampskärm till ditt hem.

Stilen på lampan

Det finns inte bara en sorts Tine K Home lampskärm, utan du kan hitta de perfekta lamporna oavsett vilken stil du föredrar. Vad du bör fråga dig själv är om du är intresserad av en golvlampa, bordslampa eller kanske en taklampa, och vilken du satsar på beror delvist på vilket rum du har planer på att placera lampan i. En bordslampa kan exempelvis passa perfekt i sovrummet om du vill ha en lättillgänglig Tine K Home lampskärm på nattduksbordet.

I köket kan det dock vara bättre att satsa på en taklampa som hänger över köksbordet och lyser upp hela området på ett utmärkt vis. Om du har en mysig läshörna kan det vara här som golvlampan kommer in i bilden, och på andra platser i hemmet kan det vara så att du föredrar en vägglampa. Det finns en lång rad modeller, så vänd dig till en Tine K Home lampskärm som ser perfekt ut i just din lägenhet eller hus.

Vilket material blir bäst?

Eftersöker du en riktigt vacker, exklusiv och elegant look som ger ett modernt intryck? Då bara måste du titta närmare på sammetslamporna från Tine K Home. Det underbara sammetstyget får lamporna att se riktigt mjuka samt stilrena ut, och tack vare de neutrala färgerna finns det ingen inredningsstil som lamporna inte passar in i. Tine K Home bjuder dock på lampskärmar i många fler material, så ta själv en titt för att lista ut vilka lampor som gör susen för dig.

Val av glödlampor

Det är inte bara lampskärmar som du behöver beställa för att få en fulländad lampa, utan visst är du också i behov av några händiga glödlampor. Som du säkerligen vet finns det glödlampor med olika styrkor, men det som du också får välja är vilken ljustemperatur som blir rätt för ditt hem. Ett för kallt och starkt ljus kan vara obehagligt för ögonen medan ett för varmt och svagt ljus kan resultera i en trött och hängig känsla.

Säkerställ därför att du väljer en ljusstyrka och temperatur som gynnar dig i just det rummet där lamporna ska installeras. Ett lite svagare och varmare ljus gör susen inne i sovrummet där du vill kunna slappna av och njuta av mysbelysning. I köket där du äter frukost, läser tidningen och vill vakna till på morgonen kan det vara bättre att välja ett kallare och starkare ljus så att du snabbare känner dig pigg. Oberoende av glödlampa kan dock en Tine K Home lampskärm alltid bidra med stor stil!