Kerastase serum

Om du frågar en frisör, efter vad de tycker är det allra bästa märket, så kommer han eller hon nästan garanterat säga Kérastase. Ibland så kan det även stavas Kerastase. Inom detta märke finns det en mängd bra produkter får håret. Bland annat finns det schampo och balsam, det finns Kerastase serum samt att det även finns inpackningar samt en hel del annat. 

Kérastases utbud består av vårdande hårvårdsprodukter så väl som av stylande hårvårdsprodukter. Det för alla typer av hår och alla typer av behov.

Kerastase serum

Bra produkter från Kérastase

Kérastase har en mängd olika sorters produkter som kan vara bra för olika besvär du upplever att du har med ditt hår. En bra serie, det är Kérastase Aura Botanica-serien. Den passar bra om du vill ge ditt torra och livlösa här mera glans. Serien har produkter med ingredienser så som marockansk arganolja, mexikansk Aloe Vera, Amazonian Brazil Nut Oil och thailändsk riskliolja. Produkterna saknar även silkoner och sulftater. Inom serien har du bland annat stylingprodukter, hårolja, primer samt schampo och balsam.

En annan bra produkt är Serum Extentioniste. Denna Kerastase serum bland annat bygger upp hårfibrerna igen samt att den aktiverar hårsäckarna på bra sätt. Serumet har flera aktiva ingredienser som gör att ditt hår kan växa på bättre samt att du även får en sundare hårbottenmiljö.

Du kan även testa att använda Kérastase lyx-serie Chronologiste, som passar dig med torrt och livlöst hår.

Hårolja är en annan sak som Kérastase har i sitt utbud, så som deras Elixir Ultime serie. Den består då av produkter med flera eteriska oljor som bas i formulan.

En riktigt bra produkt från Kérastase det är deras Genesis-serie. Denna går att få som behandling på salongen så väl som den finns för hemmabruk. Det passar dig som drabbats av håravfall. Den ger ditt hår mer styrka igen helt enkelt. 

Serien Kérastase Specifique, den passar dig som upplever att du har problem med både håret och hårbotten. Det kan vara att du lider av en känslig hårbotten eller klåda och mjäll. Då är det bra att använda denna.

Om du har färgat håret, då passar det bra med serien Kérastase Réflection som både vårdar och bevarar glansen och färgen.

Använd dig av professionell hårvård

Håret är ju en del av oss som dagligen får utstå en hel massa påfrestningar. Det är väder, vind, föroreningar, stylingprodukter, värmeverktyg och så vidare. Det gäller att du ser till att ta hand om ditt hår på ett bra sätt samt ser till att använda dig av rätt sorts produkter som passar just din hårtyp. Det som Kérastase har, det är produkter som passar olika typer av hår. Det spelar alltså ingen roll om du har torrt hår, fett hår, skadat hår, färgat hår och så vidare, för det finns något som passar för alla.

Kérastase skapades 1964 i Frankrike, av François Dalle och det är verkligen professionell hårvård när den är som bäst. Du hittar ett brett utbud av deras produkter hos Hair247.